Träningsvärk

Tänk att det finns människor som säger att de gillar träningsvärk. Jag säger att sådana människor måste vara ha minst en skruv lös. Jag har ont i låren, vaderna och sidorna av magen av någon anledning.

Idag har jag handlat julklappar. 2 stycken för att vara noga till lillebror i Solastad, en traktor och en kalender med traktorer i, han gillar traktorer. Lillasyster ska få en plattång men jag som på sin höjd använder hårborsten på morgonen och drar igenom rufset innan jag åker till jobbet är rätt lost när det gäller plattänger och sånt så vi får ta en tur till stan när jag kommer dit i helgen så att vi kan fixa en plattång till syster.

Sen börjar det lösa sig på andra fronter. Familjen verkar lösa sig enkelt och smärtfritt.
Farmor, farfar, mormor och gudmor verkar det som att vi ska slå oss ihop om. Men jag får väl fixa en fika med syrorna inne i stan så att alla får vara med och bestämma.

Ikväll ska jag sova tidigt, ligga i sängen läsa och vänta på att T kommer hem från träningen!

Söndagsfeelings

Matchen imorse slutade tyvärr i torsk, men jag var glad ändå. Kroppen gör inte allt för ont och det största problemet var helt enkelt konditionen.

Efter matchen åkte vi hem och jag hamnade i soffan efter att ha tvättat, dammsugit och julpyntat.
Jag kikade på lite film och plötsligt sov jag, vaknade upp och tittade på tennisfinalen och läste.

Nu har vi precis käkat kinamat vi åkte till vår vanliga kinakrog och åt samma mat som vanligt. Stekt ris med räkor och ägg för min del och T äter alltid kyckling med cashewnötter.
Nu är vi mätta och belåtna och sitter och följer El Clásico. Jag ska dock ta med mig boken och gå och lägga mig. Ska börja en halvtimme tidigare imorgon för att T börjar tidigare och jag fick frågan om jag också ville det och jag börjar gärna tidigare och lutar tidigare.

God Natt!

Nervös

Jag är nervös inför matchen idag. Jag är alltid nervös när jag ska spela fotboll. Ibland där jag nervös till och med när jag ska träna..
Nu ska jag spela fotboll.. Jag har inte spelat en match sen den 23 april när mina ben blev kvar på Röllingby ute i Åkersberga. Jag har inte tränat sen dess heller. Men idag är det innefotboll som gäller.
Jag är taggad! Och jävligt nervös..

Bio och julklappstänk

Jag och T kikade på Bed Times story imorse, den var riktigt bra.
Sen tog vi bilen och for och hämtade syster (lillebror ville inte följa med) och åkte och kikade på fantastiskt fina Up och käkade på Pizza Hut. Vi köpte biogodis och popcorn och det var riktigt gott.
På bio fick vi fantastiskt fina glajjer som man hade på under hela filmen. Jag som älskar solglasögon tog såklart hem mina och dessa skall hängas upp på väggen tillsammans med övriga glajjer.
(bilden är lånad)

Julklapparna är ju ett gissel men eftersom mina fina systrar tyckte att min idé inte var någe vidare så tar jag saken i egna händer och fixar till mamma, pappa och de yngsta syskonen själva.

Nu är det T, bästa vän, lillebror och lillasyster hos pappa, gudmor, mormor, farmor och farfar kvar.
Men några saker har jag nog på G. Ska åka och handla lite klappar på måndag, tänkte ta en tur till ett köpcenter där jag aldrig varit förut, kan bli spännande.

Imorgon är det fotboll som gäller, är lite nervös men taggad också..

Tankar och funderingar

Efter en varm dusch och ett par timmars liggande i sängen är det mycket tankar som snurrar.

Jag gillar julen, jag gillar stämningen men jag har panik över julklapparna. Jag gillar vita jular i alla meningar vitt på marken och nemas alkohol. Visst jag kan dricka lite ibland men det är så många högtider som blir förstörda när man ska dricka.

Hemma hos mamma är det partaj ikväll, men mamma är i Spanien. Det är tvillingarna som skulle ha hem lite folk, jag har dåligt samvete över att jag inte är där och håller ordning. Men någonstans måste man som 19 åring ta eget ansvar..
Eller vad vet jag.

Jag har ont i magen över att vi sitter hemma en fredgakväll, ät popcorn och godis. Det är mysigt men ibland önskar jag att vi var lite mer festprissar i alla fall ibland.

Jag funderar på plugget också. Ska jag eller ska jag inte? Ska jag fortsätta på posten ännu ett år? Ska jag söka nytt jobb? Vad vill jag göra? Vad kan jag göra? Jag har inte gjort så mycket i mitt liv.
Hållt på med fotboll, spelat, tränat, dömt, sålt korv. Slavat på en juicebar i en månad. Delat post i snart 3 år.
Jag är bara 21, men jag flyttade ju hemifrån som 17-åring så det känns som det är så länge sen, det känns som jag borde veta vad jag vill..

Jag skulle kunna jobba på lager, folk säger att jag är perfekt för ett sånt jobb, slita, flänga och kämpa järnet och få betalt efter hur hårt man sliter. Men min kropp skulle vara död då. Jag skulle kunna tänka mig att jobba i butik eller på café. Jag skulle vilja skriva och fota. Hålla på med datorer skulle jag också kunna tänka mig.
Är det fel att vara 21 och inte ha en aning om vad man vill med sitt liv?

Jag skulle vilja resa, se världen, plocka apelsiner i Sydamerika eller passa barn i Australien. Men då är vi två som ska göra det, jag och T.
Jag ser mig som självständig, klara mig själv alltid. Men jag och T är ett, skulle han få ett jobb varsom skulle jag följa honom. Skulle han vilja plugga skulle jag följa honom. Vi är ett!
För det kan man vara man kan vara stark ensam men tillsammans är vi starkast!

Mest av allt känns det som jag har ett hål i min mage. Det bästa skulle vara att ha ett gymkort och deala till mig en timme på gymmet. Men i nästa vecka ska jag hämta mitt kort och sen blir det träning.

Jag ska stänga ner datorn, krypa upp i T´s mjuka famn och låtsas att allt är som vanligt.

Long time no se

Nu sitter jag här framför dumburken igen.
Veckan har gått fort. Jobbat, varit på röntgen, sett Luftslottet som sprängdes, ätit massvis med lakrits, popcorn och choklad. Läst en del böcker, köpt många filmer och mest myst med den vackraste i världen.

Idag har vi handlat kläder på Dressman till T, en skjorta och en fin övertröja. Igår var vi på New Yorker och handlade en tshirt till honom också. Jag då? Nope hittade massa fina kläder på New Yorker men jag har panik över julklapparna och tänker inte köpa några kläder förens alla klappar är fixade, eller jag ska försöka iaf.

Imorogn ska vi bjuda mina fina småsyskon på bio vi ska gå och se på UP, käka mat och mysa lite. Syster ska också få agera lite smakråd ang en julklapp.

Kvällen lär spenderas iklädd mjuiskläder, lite popcorn och kanske idol eller film.



Tröttmössan

Den här dagen har inte varit bra, inte alls.
Men när jag kom hem från jobbet med en liten godispåse, pepsi och en vacker pojke vid min sida tändes i alla fall ljuset i mina ögon.

Har legat och kikat på Tv och läst lite, ska gå och lägga mig och fortsätta läsa, jag har snöat in mi på Liza Marklund (igen) läste alls böckerna för ett par år sedan men började om och är nu inne på "Nobelstestamente".

T är på innebandy ikväll igen men imorgon får han lov att hjälpa mig fixa gymkortet, jag är för lat för att sätta mig in i den finstilta och han har redan fixat ett så då är det bara för honom att göra samma för mig.

Ser för övrigt fram emot de nästkommande dagarna på helt olika vis. Imorgon är det fredag, som innebär en soft dag på jobbet, mys i soffan och sova gott.
Lördag är det jobb vi ska dela ut eniro kataloger och sist vi gjorde det var det rätt kul, på kvällen kommer T´s moster hit och käkat thaimat och kollar på Robinsson med oss, vi gjorde samma sak förra året så det får väl bli en tradition.
Söndag blir en lugn dag och på måndag har jag fixat friplåtar till "Luftslottet som sprängdes" till mig och mamma! Så vi ska gå på bio SENT filmen börjar vid 21 och vi ska träffas och käka i stan ska bli riktigt mysigt!

Nu ropar sängen!

En sån härlig dag!

Började ännu en dag utan att ha sovit hela natten men jag är ändå mycket piggare nu för tiden.
På jobbet flöt allt på bra, laget delade på mitt distrikt och jag fick göra lite annat eftersom jag hade tid hos läkaren vid 11.30.
Väl där gick det bra, jag fick papper om att åka och röntga höfterna och ska dit och ta fler prover i nästa vecka. Sen fick jag besked om att jag får både träna (men försiktigt) och prova på att spela fotboll, så i nästa vecka blir det till att fixa gymkort och spela inne match i korpen med laget.
Känner mig lite flygande idag.

Sen fick jag en förfrågan om att byta distrikt på jobbet, jag funderar faktiskt på att anta erbjudandet, gå ett mindre distrikt med 4 höghus kanske kan vara skönt.. Det tåls att fundera på.

Jag har precis käkat middag mackor och pepsi.. Nyttiga jag, eller inte men T är på väg till träning idag igen, imorgon är det match och på torsdag är det träning och jag är för seg för att laga mat så det får bli mackor..

Efter jobbet kikade jag på Changeling med vackra Jolie, den var verkligen sevärd. Se den!

Nu ska jag äta upp den där chokladen som jag somnade ifrån igår och lägga mig i sängen och läsa..

Update

Helgen bjöd på mys ute hos mamma, tvillingarna fyllde år så vi var där och käkade tacos. På igår låg vi i sängen länge sen tog vi bilen och åkte och såg på 2012 som var fantastiskt bra!
Vi impuls shoppade en TV också, om det räknas som impuls när man funderat på det i över ett år, men men en ny tv står nu på hedersplatsen i vardagsrummet, nu är det bara ett par Tv serier som saknas sen är vinterhelvetet räddad.

Imorgon ska jag träffa läkaren, jag hoppas på att han har lagt upp en plan över hur vi ska ta reda på vad som är fel med mig.

Nu ska jag öppna en chokladkaka, dricka lite pepsi och se klart på Armageddon tillsammans med T

Mellanstadiedisco

Jag har världens bästa vän på besök.
Vi spelar Hanson, Moffatts, Spice Girls, Offsping och andra underbara låtar och tittar på bilder från förr och jag kommer på att jag har tur som har världens finaste vän.

 

Det här är våra händer våren 2005.
Vi ska gå och sova och imorgon är en ny dag men den här dagen med fina fina I kommer jag inte glömma!

ska vi inatt?

vill du andas i kapp?
låta mina hjärtslag formas under dina händer
känna din varma kropp tätt intill
ger mig lyckobilder under ögonlocken
ska vi älska i natt?
som att morgonen inte kommer
vira in oss i lakan och svettas
kyssas, smekas, ta och ge
jag vill se dig
höra dig
få dig
att njuta

låt oss älskling
stänga dörren
och äta upp varandra

Onsdag

Efter en hel kass natt, vaknade vid 1 och halvsov fram till när klockan ringde ingen hit, blev den här dagen riktigt bra.

På jobbet hittade jag det där sköna flowet när tiden bara flyger iväg och att få luncha med fina T varje dag gör mig glad.

Jag kom nyss hem från jobbet, har fixat lite här hemma bara. Ikväll är det popcorn, choklad och film som gäller T har ingen träning och vi ska bara mysa, till middag blir det nog varmamackor det är gott och går fort.

Det är Projekt Runaway på Tv och det ropar att jag ska krypa ner i soffan under mitt gigantiska duntäcke och kika på det, så så får det bli!

Fnitter

Jag känner mig glad idag. Jag pratade med mamma efter jobbet och hon sa att jag låter helt annorlunda vilket är skönt. Känner mig lätt i både kropp och själ.

PÅ jobbet idag flöt att på bra, sådan dagar är riktigt sköna.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa ner i soffan under mitt duntäcke och vänta på att T kommer hem..

Fotbollsgalan

Och det kliar i mina fötter av längtan. Vi har ätit varma mackor och njutit av galan. T åkte nyss på träning så jag ska krypa ner i sängen och fortstätta titta där. Jag hoppas att Aslani får något pris, jag gillar den tjejen starkt.

När årets Forward delades ut satt både jag och T och undrade vem tusan är Linnea Liljegärd sen hittade vi att den tjejen gjort 22 mål på 22 matcher det om något är väll rätt fantastiskt! Zlatan har bara spelat 9 matcher och gjort 7 mål i Barcelona men tänk då att göra 22 mål på 22 matcher...

Nej sängen!

S(l)öndag

Legat i soffan kollat på Ps. I Love you, Biggest Looser och zappat runt. Nu kollar vi på fotbollen och äter väldigt bra middag pommes och beasås.

Det är som ingen kan ha missat Farsgubbens Dag idag så jag har pratat med både mina pappor idag, Pappa B som bor i Solastad och jag pratade länge, jag och T ska åka dit i December, det ska bli härligt, har inte träffat lillasyster och lillebror på länge så det ska bli skoj.

Nu börjar fotbollen så nu måste jag sätta mig och hejja på Asyriska..

Nu får jag vara nöjd

Det blir inte bättre idag.

Helg

Det här är första helgen på länge som jag kände för att bara ta det lugnt, inga myror i kroppen, inga tankar på att göra någonting alls.
Det var en häftig känsla måste jag säga.

Idag har jag bara varit i tvättstugan, läst ut en bok, ätit lakritsgrodor och mumsat på varma mackor. Det känns bra måste jag säga.

Imorgon har vi inte heller några planer, det blir nog data och tv och bara ta dagen som den kommer, om jag orkar åker jag kanske till stan en stund imorgon men vi får se.

Nu ska jag dricka lite mer pepsi och lyssna på lite musik!

Hemma

Efter en lång och jobbig dag.
Jobbet var hemskt, det var snöblandat regn, kallt som satan och lite för många på jobbet som inte ville vara där vilket gör att allt blir segt och man hamnar efter, men imorgon är det en ny bättre dag!

Efter jobbet gick jag in på Life och pratade om stegräknaren som har sagt upp sig så de skickar en ny till mig, vilket känns väldigt skönt, jag har inte lust att lägga pengar på en ny men jag vet inte vad jag skulle göra utan det.

Sen åkte jag vidare till vattengympan som gick prima, lite segt bara förmodligen för att hela jag är seg.
Jag ska göra en balja te, någon smörgås och lägga mig i sängen och läsa om jag är vaken vid 8 blir det mammas pojkar och om jag är vaken till 9 blir det Oskyldigt dömd men vi får se, det är ingen idé att ropa hej..

Hur kan man ha svarta ringar under ögonen?

När man sover mellan 19 och 06?
Okej att man kan sova för mycket men då borde man väl inte ha 2 svarta soppsäckar under ögonen?


Idag blir det vattengympa och middag i min ensamhet, T ska åka och spela den där matchen ändå.

En kort uppdatering

Besöket igår hos läkaren gick bra. Jag fick berätta allt, han ställde frågor, klämde och kände på mina ben och framför allt tog han mig på allvar.
Var där idag och lämnade lite prover och skall tillbaka om 3 veckor för att få se vad han har lagt upp för plan, han skulle skicka efter alla journaler både från vårdcentralen och från sjukhuset.

Igår var mamma med mig till läkaren så efter besöket där handlade vi varsin bakelse och gick upp till oss och pratade och drack te sen somnade jag i soffan vid 7.

Idag har jag faktiskt lyckats hålla mig vaken ända tills nu, men nu har jag fört över en ny ljudbok till telefonen så nu kan jag gå och sova.
Ljudböcker i öronen samtidigt som jag delar post har blivit nästan ett beroende, tiden går fort och benen pinnar på av sig själva.

Imorgon är det onsdag och så ska jag och T ta bilen till jobbet för att på hemvägen handla lite på Willys bl.a popcorn för vi har bestämt att onsdagar ska bli våran dag.
Han tränar så mycket just nu och helgerna försöker vi planera in att träffa folk så onsdagar då ska vi kika på film, äta popcorn och bara vara vi två.

Men ännu är det bara tisdag och jag måste få min skönhetssömn!

Gratis bio

Jag tror inte på att man får någonting gratis här i världen.
Sådana sidor som verkar för bra för att vara sanna är oftast det, men i förra veckan fick jag hem 3 biobiljetter och då hade jag i och för sig betalt 50 spänn på en pokersida men å andra sidan så har T nu dubblat upp det..
Men vad är då grejen med gratis bio?

Man får poäng för ALLT, logga in, skriv i någons gästbok och bli vän med någon och betygsätt en annons och vipps har du 2 poäng och detta kan du göra VARJE dag.
Svara på undersökningar dels får du något varje gång (som presentkort eller gratissaker) och självklart får du poäng. Besök hemsidor och poängen bara ramlar in och det bästa är att du kan handla i olika webshoppar och få poäng handla böckerna på Adlibirs, CD-skivorna från CDON och den där snygga klänningen på Nelly.com och du får poäng för det.
Kan det bli mycket bättre?

Och som att allt detta inte vore nog har de nu börjar med 2 spel där man kan vinna poäng, dels ett spel där du ska  välja en av 3 skattkistor och kan då vinna poäng om du gissar rätt. Dels ett spel som påminner om Texas Hold´m du har 2 kort och får 5 kort på borden och det gäller att få någon form av "pokerhand", jag har testat båda spelen och vunnit på bägge.
Så det är väl inget att snacka om, testa!



Skräp!

Idag har jag ätit
Rostmackor med marmelad
Smågodis från igår
Chips med pepparsmak
Tortelini med ost
Popcorn
Serenadchoklad


Som sagt skräp, men jag mår crap och då orkar man inte så mycket mer.

Jag ska krypa ner i sängen nu och lyssna på ljudboken och hoppas på att benen vill vara med imorgon, att dela post med sådan värk att jag inte ens jag sätta mig utan att grimasera då kan morgondagen inte bli en toppedag..

Pain pain pain

Igår kväll hade jag så ont i kroppen att jag höll på att kräkas.
Idag är det inte mycket bättre, så jag har legat i soffan ätit chips och tyckt synd om mig själv.

Imorgon ska jag till vårdcentralen, jag har liksom fått för mig att imorgon hittar de vad som är fel, det är så klart galet tänkt. Men det är ju vad jag innerst inne hoppas på..
Vi ska strax laga lite middag, igår blev det precis som jag trodde pizza, idag blir det tortelini med ostfyllning och riven ost över, det är smaskens!

RSS 2.0